Calendar

  • RI President Ian Riseley Dinner

    Wednesday, 10:30 pm - 12:30 am 2h District Events

    Dear Rotarians: Register for dinner with RI President Ian Riseley and Juliet. Help them support fire survivors with donations to buy seedling Ponderosa pine trees to start the Rotary Phoenix Park, or to replant other fire ravaged areas in our Rotary districts. Hear stories of survivors, first responders, and Rotary volunteers. See short videos of incredible […]
  • Jimbalaya – ShelterBox USA

    Saturday, 2:00 pm - 6:00 pm 4h

    Taste Music Magic Tickets available at https://www.facebook.com/events/409672002712974 Get your tickets early, this event sell out! Time January 20, 2018 2:00 – 6:00 pm Location The Pines, Sausalito Early Bird Tickets $65.00 Chef, Local Rotarian and ShelterBox USA Board Member, Jim Carriere will be dishing up his famous “Jimbalaya” Tickets are $65.00 each Jambalaya ! Hurricanes ! Sazeracs ! […]
  • Grants and MOU

    Saturday, 3:05 pm - 4:05 pm 1h

    More information coming soon.
  • ROTARIAN AMBASSADOR TRAINING ON HUMAN TRAFFICKING

    Wednesday, 6:30 pm - 9:00 pm 2h 30' District Events, Training

    The Rotary Club of San Francisco International Airport & The Bay Area Anti-Trafficking Coalition ROTARIAN AMBASSADOR TRAINING ON HUMAN TRAFFICKING The Bay Area Anti-Trafficking Coalition (BAATC) has been training and equipping Bay Area citizens since 2011 about the realities of human trafficking locally. The BAATC has shared their insights with over 70 Rotary clubs and is involved […]
  • Mardi Gras – South San Francisco Rotary Club

    Thursday, 9:55 pm - 10:55 pm 1h Club Events

    Dancing in the streets, Feathers, beads & mask What more do we need To have a blast? Friday, February 9th 2018 at 6:00 p.m. Louisiana-Style Dinner – Raffle – Silent & Live Auctions -Music provided by: Zydeco Flames Costumes Encouraged, but Optional South San Francisco Conference Center 255 So Airport Blvd., South San Francisco $65.00 per […]
  • District L&D Assembly

    Saturday, 10:05 pm - 12:05 am 2h Training

    Location: Redwood High School More information coming soon.
  • Learning & Development Opportunities – Membership Priority One Plus

    Saturday, 8:30 am - 12:00 pm 3h 30' District Events, Training

    More information coming soon. Taught by Zone Membership Chair Steve Lingenbrink and Dave Bertini. Location: San Francisco Airport Museum Validated parking.  Park in the International Parking Garage and come to the SFO International Terminal.  Museum is left of the passenger screening.
  • Camp RYLA

    Friday, 9:00 am - 8:10 am 23h 10' District Events

    RYLA stands for Rotary Youth Leadership Awards. RYLA is one of the most significant and fastest growing programs of Rotary International. Each year thousands of young people take part in the local RYLA programs worldwide. RYLA 5150 is our leadership training program for sophomore and junior high school students. The three day camp emphasizes leadership, citizenship, […]
  • District Pre Conference Foundation Dinner

    Thursday, 6:10 pm - 8:10 pm 2h District Events

    More information coming soon.
  • District Conference

    Friday, 10:10 pm - 11:10 pm 1h Training

    May 4-6 For more information visit 5150discon18.myevent.com
  • Rotary International Convention – Toronto

    Saturday, 8:30 am - 8:30 am 24h District Events

    Visit RIConvention.org for more information.